CYPRUS GRIEKS- ITALIAANS RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cyprus Grieks- Italiaans Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 8:38 Wij vonden het vlees te zout en de knoflooksaus te dun. Het eten kwam een half uur later.
27 nov 2022 om 20:37 Lekker
23 nov 2022 om 23:04 Prima
23 nov 2022 om 20:24 Het eten was kpud en slap.toen ik klaagde werd meneer zeer onbeleefd
13 nov 2022 om 20:15 Tzatziki lekker , ook op tijd
12 nov 2022 om 23:42 het eten was prima maar een bezorgtijd van bijna 2 uur is veel te lang .
29 okt 2022 om 20:46 Prima
25 okt 2022 om 23:38 Pizza was zo goed als koud en randen van de pizza verbrand jammer is wel eens beterder geweest
22 okt 2022 om 21:00 Ons eten was erg slecht helaas.
11 okt 2022 om 19:48 Snel bezorgd maar geen tzaziki bij de gyros schotel wat toch wel balen was. De gyros was echt enorm zout, ik houd van gekruid vlees maar dit was bijna niet meer eetbaar zo zout. Al met al best een tegenvaller en ook niet wat ik gewend ben van Cypru….
9 okt 2022 om 20:10 's Morgens al on-line besteld voor 17.45 uur. 17.40 bezorgd. En ondanks dat bezorger op de fiets was (en dus al even onderweg was) was alles nog prima op temperatuur, zelfs de frieten waren nog goed warm. Heerlijk gegeten.
2 okt 2022 om 22:25 Wow! Echt een aanrader, huisgemaakte sauzen en broodjes, goed vlees. Heerlijk gegeten!